Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gej je ok! badrov
@Zivko ti si umno bolestan u.s.t.a.s.a...heh...
Kad mu je Hico ukinuo socijalu onda je razgulio za jevremiku...ugrozeno govno cifutsko..hiljadamatisuca godina ih neko proganja..bas mi je drago da imam priliku ..iako je posthumno..reci.. Anstajne napucaj se govana od Mel Gibsona..
ovo ne vazi za nas bosnjake mi mozemo mirno spavati
/watch?v=OKSQ7-ioENE
hehe nisi normalan, cuj israel moze spasit cifute od genocida tako sto vrsi genocid desetljecima nad palestincima uz pomoc imperijalne-kolonijalne sile amerike, ali amerika se gubi, imaju najveci dug u svijetu, vise od 15 triliona a jacaju alianse kina-rusija-iran, doce vrijeme kad ce israel dobit sta zasluzuje i sta isce, sjetit ce se hitlera ovih mizernih 13 miliona cifuta na planeti
@badrov \'bo ti gej ma-ter! Pardon, o-ca! Tebi pak zelim sretnu liberalnu buducnost, pa da docekas dan da izadjes iz ormara i ozenis se i ozakonis svoju vezu sa psom.
Sta su hitler i nacisti cinili zidovima, zidovi to cine palestincima i to desetljecima!
jevrejima ni jedne ne vjerujem, tako ni ajnštajnu ništa neću da vjerujem ;)
gej je ok