Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva hipnoza, šta pišete gl.uposti !!! Kobre su nagluhe kao i sve druge zmije čuju samo niskofrekventne zvuke, a dresiraju se tako da ih se udara štapom po glavi, koji se kasnije zamjeni sa sviralom, a kobra prati pokrete svirale a ne zvuka ili nekakve hipnoze.... Oči su im nepokretne (kao i kod sova) i samo se čini da hipnotiziraju žrtve... Otrov kobri je slabiji i sporije djeluje od večine zmija. Svega 10% ujeda dovodi do smrti, nakon nekoliko sati od ujeda. http://hr.wikipedia.org/wiki/Kobra
onaj hipnotizirao svoju kobru na otoci
izvadzeni ili ne ja bi bio kao crno kafe pored nje :D
izvadjeni zubi kobrama :), ko da hipnotiziraju gliste
m u d a mi se nakostrijesise
Seher nas, neka uci dijete zanat, da nam svira kraj sebilja. Nista ljepse nego spucati desetku s lukom i s kockicama luka u zubima nazivati selam na carsiji.
ma ovo nije normalno