Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima i veće brkove nego on
@glasam za DA najjaci komentar, placem hahahahahaha
Kaže: "pod kojim uslovima smiješ pljunuti ciganki u lice? ako joj se zapale brkovi!"
ja sam sa 4 godine znao svirati klavir i rjesavati matematicke zadatke sa kembridza. ali na kraju mi se lopata osmjehnula i nardzansto smetljarsko odjelo.
imam i ja qrc od 25 cm al sta mi to vrijedi ?
ja pao šest puta na vozackom testu ;))
IQ je najobičnije sra_nje
Malo ste glupi s ovim naslovima. Neko ima IQ veci od nekog naucnika koji je napravio revoluciju u necemu i odmah pametniji.
Hawking na aparatima :D
Ako iko rijesi misteriju crne rupe, ona ce.
Inteligentnija a ne pametnija
Nek počupa obrve. straši okolinu
Dovedite je na UNSA, nek zamijeni Azema
Što bi se reklo, mašala. Mogli bi i ovi klixovci što misle da su pametniji uraditi ovaj test? A vidite brate mili da u članku piše da i ona sama ne voli da je se poredi sa Ajnštajnom. Imati visok IQ i ne koristiti ga je isto kao, što bi kolega klixovac rekao, imati Golfa 2 i ne vozati ga ;)
Bolje da nije, ima da je iscijede ko dijete dvojni C kad poraste.
na klixu je svaki drugi komentator duboko ubjedjen da je pametniji od doticnog gospodina