Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista stvar ko i kod nas. Samo sto nasi nece priznati!
nek ga pošalju nama da bude visoki predstavnik...očito ima iskustva
Isto ko u nas u Prdoslaviji samo što mi nismo baš dobro plaćali taj nerad, jerbo smo bili kokuzi
WOW, kod nas uzmu po 150 miliona, nista ne rade, to svi znaju i niko nista :) Sta se onda ovaj kurci sa nepunih milion dolara :)
E, ovaj lik ispunjava sve uvjete za dobivanje BiH pasoša i povlaštene penzije.
ko prizna pola mu se prasta..
U svijetu gdje fudbaler za trčanje za loptom zarađuje stotine miliona, gdje parlamentarci zarađuju novac ne radeći apsolutno ništa, gdje su sve moralne vrijednosti nestale, a popularan je svaki oblik degeneričnog ponašanja pojedinaca something is very, very wrong.
sram te bilo ti se naso da priznas, a u Bosni 90% posto administracije nista ne radi i opet suti...
Priznali bi nasi, samo ne znaju mail poslati :)))
nije on kriv, krivi su oni koji su mu to omogućili, ha ya, isto k\'o i kod nas
Nije istina da mi drzavni sluzbenici, i namjestenici ne radimo nista! Valja popiti dnevno 5 kafa, i pojesti pola tepsije hurmasica, otici do kladionice i pokupiti ponudu, pa onda sjesti, zapaliti cigaru i skontati sta odigrati na utakmicu Borusia-Bayern
ovaj lik je inace crnogorac :)
Pa otidji u plavu zgradu na Marin Dvoru, ne da ne rade nego nema cetri covjeka u kancelarijama. Oni su primljeni da nista ne rade i tako ce sa debelim guzicama docekati penzije. Mozda ima izuzetaka ali u masi nerada ti izuztci mi nista ne znace
Ajde, barem je 9 godina radio nešto.
Kod nas kab bi ovakvi poceli emailove slat pao bi internet :)
Ovo je nista novo. Njemacak je posnatada ovi \"Beamte\" nista ne rade. Nemozes ih ni otpustiti samo prebaciti na drugo radno mjesto.