Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi mali seljacic koji prosipa jeftini populizam sirokim narodnim masama…
Pa i nije zanimljiv vala...
Nije seljačić. Bas su simpatični, posebno baka. Kaže: "Nemoj kroz selo". hahahaha Valjda nije htjela da je iko u komsluku vidi da se voza na motoru, zna da ljudi odmah tračaju i svašta govore. A jadna žena nije znala da ce osvanuti online i biti udarna vijest na Klixu, a možda cak i u regionu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baka i prase
Zanimljivo,zanimljivi..ovi političari tik tokeri ..ONAJ pjeva po šatorima ,zivka mamu na fontele i VOZA narod,a OVAJ slika babu i VOZA narod....ZANIMLJIVO....
Samo Rambo Amadeus, ništa ovo.
Baka prava servska balkanska snasa...
Nesto on pokusava al ne ide🤣
Drasko licis po fizionomiji zmaja od sipova mnogo al fkt,cak i boja glasa i nacin pricanja vam je jako slican. Da nisi Grahovac i ti?
Baba izgleda ko Zeljko Joksimovic na wc solji
Primitivno, maltretiranje babe radi popularnosti je vozi 50 m na motoro niti je baba vidili ni cula Amadeus Bend
..bo Baku na motociklu.
Baka kad stavi kacigu pretvori se u djeda hahaha
dobro mu je onaj rekao da je youtuber
Zanimljiv video hahahahahah jao opisa
jos da nadje kakvog muza da usreci baku
Sebi il baki?
zasto ove njihove babe uvjek crno nose?
Željko Joksimović na motoru