Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Para na paru us na fukaru
Gdje su kupili kantu? Hocu i ja :P
kako ce ova doc sutra na poso u novom mercu ocm
ŽALOSNO! TAJ NOVAC JE VJEROVATNO BIO NAMIJENJEN NEKOM NJEGOVOM NASLJEDNIKU, A OVAKO RAZBAŠTINITI MLADOG ČOVJEKA JE ŽALOSNO! IMA GROZNIH LJUDI KOJI SE KRIJU IZA NEKOG DOBROTORSTVA, A ZAPRAVO SU PUNI ZLOBE.
kad banka drmne milijarde nema nista sumnjivo u poslovanjima cak ni placenog poreza nema - kad das koju kintu sirotinji onda je sumnjivo... ja karine od svijeta i drzave.... bas ce neko kriminalan da ostavlja pare eto radi humanosti...
i ja to cesto radim,nista posebno
ne boj se, prije ce graDZani po ulici pobacati i smece nego u kantu staviti
prlja pare .. drugi ih peru
odo\' ja iznijet\' i svoju kantu ispred kuće, možda šta ubaci :)