Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump Waffe
Moze pod ruku sa George W Bush-om. Totalno lud tip, ima lovu pa ko hajde da probam.
Cifuti na aparatima
Prica se da ce i Bookir za sledece izbore uraditi nesto slicno,samo ce na zastavi da vise mudzahedini
Hahaha... tipično američki...
'ta će čo'ek, sve u životu isprobao, dosadilo mu i hajd' sad malo da se igramo države. Može mu se, za razliku od ovih naših uhljupa koji bez gaća dođu na vlast, a poslije ih špahtlom ne mo'š odlijepit' od fotelje, dok ne isišu kompletan fond.
Para ima k'o blata, ne zna šta će s njima. Stanova, kuća, poslovnih prostora, zgrada, hotela, kompanija, auta, jahti i ostalih džirlo ***a-palaca se nakupovao za tri života, nije mu zanimljivo. Sad će se malo baviti tim "skupim sportom". A reputacija? Pa u današnjem društvu, kad imaš milijarde, reputacija nema neku vele-vrijednost.
Never go full retard...
Sta fali Waffen SS-u.. pa nece valjda staviti LGBT zastavu :) :)
@unmibh http://thegreateststorynevertold.tv
Da niisu pripadnici handžar divizije?
koja je razlika?
Presjednici USA su samo marionete koje rade kako vise glave kazu.Svejedno republikanci ili demokrati,na kraju su svi isti.