Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dno dna, ispod svakog nivoa, kao i Kolinda
@MajkaTereza milijarder i covjek koji je izveo najgenijalniju predsjednicku kampanju u historiji, a za kolindu si upravu
Meni je okej lik, samo zbog toga što nije započeo ni jedan rat otkad je na funkciji.. Malo prijeti, malo je oštar i ohol sto bi se reklo, ali sve u svemu bolji nego Bush, Obama itd.
pljunuti otac
god emperor
Trumponja i kolinda s cirkusa pobjegli
Mogao se i Dodik ovako fotošopirati
Kad nisi u mladosti hoces u starosti.
Hadalj
mason i veliki retard
Od svih bolesti haman bolesnik!
B.O.Š.NJ.A.K
Mislim da bi mu bolje pristajao Chuck Norris
Donald Trump je izdanak i uzdanica Milorada Dodika, Vojislava Seselja, Ivice Dacica i drugih velikosrba i velikohrvata iz HDZ-a i HNS-a jer misle da ce Trump zbog svoje islamofobije i mrznje prema Islamu osigurati otcjepljenje RS-a, stvaranje i otcjepljenje UZP HZHB-a i to da ce Kosovo vratiti Srbima a Albance unistiti. Slijedi prvo opoziv pa pobjeda Demokrata. Ko god bude predsjednik Amerika nikada nece biti protiv Bosne, Bosnjaka, Kosova i Albanaca.
Ovome nije do politike, nego da zajjeebava ljude.
I mi jugobalije redovno moramo stavljat lice brege,brene,cole,kusturice da bi ispunili fgr koficijent,zivjeo sandzak na ilidzi nasoj
Koji bolesnik.