Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vazno je da vi jadnici sve hocete da podcijenite
Ma nemoj da mu povjerujemo hahahaha, glupo
E nek si nam objasnio mamute. Ja evo ne mogu da spavam kontam kako je izveo sve ovo. Pa vidi se iz svemira kako je izveo trikove, eto mi nismo mogli samo skontati, boze dragi mi pomozi. Nije fazon u trikovima, fazon je da je ovo ofirna reklama za apple i to je to. Kakvi trikovi, ovo moja nana moze zmireci izvesti.
Dim - vidi se kako desnom rukom pritisce sa strane da bi izacio dim kroz neku cijevcicu Slova - Stavio iza iPada i cuvao prstom Knjiga - Vec je drzao iza iPada Zatim snimanje zgrade apple-a dok ne uzme sta mu treba i ne ostavi sta mu ne treba.. Kartica apple-a - vidi se kako je drzi izmedju prstiju, a zatim je okrece Potom istu karticu stavlja iza iPoda - ne vidi se gdje tacno,al je 100% iza, a ne u predmet.. Golub - Mnogo ofirno izlazi iz jakne Mlijeko - nije ni nageo do kraja vec do ivice case Sir - ofirno iz rukava x-ray satro - vidi se da nije ni zagrizao sir glupost o mozgu i takvim komuniciranjem ne bi ni da komentarisem, s naocalama pogotovo.. Pare ( Bankomat) - vidi se kako se saginje da bi pritisnuo nesto iza iz cega izlaze \"pare\".. Viljusku vec imao u ruci.. Zatim sakriva iPad i daje ga prijatelju (koji pored stoji) i odjednom se pojavljuje sa vec slomljenom viljuskom.. pfff smijesno :))
joj seljackih komentara tipicno za nas jadni narod
ubacio sam goluba u guzicu i izaso mi je na usta sve sa ipadom...kreteni jedni
Meni je golub posrao mogucnost da mogu stavit USB jednostavnim adapterom u iPad!
a ja sam par puta uspio izvuci goluba iz gu*ice!!!
stvarno? nije ti uspjelo? e vidis meni jeste XDDDDDD
Ja mislim da je ovo sve namjesteno i da ajpad nije magican. Probo sam uvuci goluba kroz USB da bih ga izvukao kroz isti ali golub me je samo blijedo pogledao.
Ovo je zemlja, Japan, a ne nasa majmunska. Treba nas sve protjerati majmune.
NIJE IZ JAKNE NEG JE SNAGOM SVOG UMA I APPLE TEHNOLIJE STVORIO SVE TO J.EBEM I VAS I JAKNU I NJEGA I APPLE
knjiga legla iz jakne lagano:D
goHluba je izvadio iz jakne ono skroz ofirno :D
Hahahaha... Interesantno i slatko.