Životinjsko carstvo
0
Dok se mačke bore, vrane "navijaju"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije odrasle muske vrane, inicjala P.V. i P.V., optužene su da su 28.11.2010. organizovale borbu mačaka u sarajevskom naselju Buča Potok. Nad njima je izvršena kriminalistička obrada i do daljnjeg, do odluke tužioca, zadržane su u pritvoru. Kako neslužbeno saznajemo riječ je o Vrana Ptica, rođen 2008. i Ptica Vrana, rođen 2009., koji su i od ranije poznati policiji. Ovo je prvi zabilježeni slučaj, ali nadamo se da je ovaj barbarski čin i posljednji svoje vrste.
Meni su ovdje vrane cudne. Ko zna sta su skontale.
au ovo sigurno nije kod nas u srbiji snimano inace bi bilo macka oborila orla
šejtanski poso pa vi kako hocete ;]
napravi ti sajt pa interpretiraj majmune jedan, sjedis tu i pljujes. ljudi objavljuju zabavne vijesti i uz to ide i pomalo zabavan tekst - i sta sad?
SA-X i njihovo novinarstvo i interpretacija videa - za PLAKATI! \"Vrane navijaju\"? Redakcijo SA-X\'a, imate li vi uopce 4 razreda osnovne? Zar ne vidite da je ova bijela macka napadnuta od dosadnih i gladnih vrana a zatim i od crne macke? A po vasem vrane \"navijaju\"? Sta ba navijaju?! Svaki put kad dodjem na ovaj portal, iznenada se iznenadim vasom gluposcu! Ne znateinterpretirati jedan obicni video. Djeca u vrticu to bolje znaju od vas! Sramotno!
Ova crna macka mora da je srpkinja
ja samo cekam da ker upadne i ovo sve pocisti :D
CRNA MACKA JE BOSNJAKINJA,A BJELA JE SRPKINJA,A DVIJE VRANE SU PREDSTAVNICI MEDJUNARODNE ZAJEDNICE !!! TOLIKO OD MENE !!!
eee ovako Amerikanci zavade .....pa se fino odmaknu cekaju da se drugi pobiju i na kraju vladaju...ccc.....
Pedobro i originalno...koja fer play borba....niko nije ozlijedjen a ipak su se dobro namarisali...
Vutra je čudo...
hahhaha, jesmo lude,,, kisla nam glOva
vrane.... mrzim te proklete podle ptičurine
crna macka je ustvari macor! i htio je da pokaze zeni ko je gazda, a vrane su mu ljubavnice koje su jedva docekale
uzimajte sad i sa source.ba portala. jadnici ;)
Predobar video, svaka cast!