Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željka Cvijanović ima najveća jaja
Prijatelju, travnička pramenka je za klasu bolja od Dušanke Majkić
Ev ga opet...Mile Prdalo !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oj kakva vijest Boze sacuvaj
Dodik je izgubio u finalu al ce ipak on njega tucati
Oni se samo medjusobno i tucaju
Pa ljudi moji da li je ovo moguće, ovaj portal je opterećen dodom kao da je on neko i nešto, ovakvog lika treba ignorisati maksimalno, čuj to je top vijest ko je kome polomio jaja.
Mislim da vi iz Klixa niste mogli na gluplju ideju doći kad ste odlučili ovaj članak da napišete. Svaki normalan Portal tako nešto jednostavno ingnoriše.
Jel desno ili lijevo?
Jajare!
Prvo varka tijelom pa šut među noge, puče jaje !
Udarao bi jaja samo sa Cvijanovićkom.
dodo tuca citav entitet
Papak.
Koji li je siromašni peradar iz RS a donirao jaja , jer mu je čast što će ovi međedi lupati ta ista jaja.A presvukli su ga za podsticaj X puta , živi na ivici egzistencije , ali bitno je da je Dodara držao njegova jaja u ruci.
A kad ode kod Vucica ko li ce tad izbubiti, cekamo 🤓
Nemoj se brinuti ostalo ti je još jedno
Idealna vijest na kojoj srba lije mogu lijeciti svoje komplekse
Kakva vijest!!!!