Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi se ovdje k.a.r.a.l.a, hladno i bez ikakvih emocija i osjecanja.
Cuj slusalice da se ne slusaju motori aviona. A380 najtisi avion na svijetu po izvoru buke. Slusalice su tu da se ubace u lcd ili neki od player-a da se ne ometaju drugi putnici. Ne prevodite bukvalno.
Sta gledo ! Vozio brato, vozio.
Ako se zarati, tebe treba prvog u rov, ti si najpametniji
sljedecu novu godinu pravac svemir!
hvala, bolje vas nasli...mozemo li se osjecati kao kod kuce?! hvala.
Nema replikatora - Nema ni mene kao musterije.
se je ovo lijepo al nemam para!
ovo dodikov avion odnosno Vlade RS
kokuz ce na ovo reagovati negativno jer sebi ovo nikad nece moci prijustiti i normalno je da su ljudi gnijevni na ovako nesto ali zamisli da imas love i da putujes sad na Austraian Open... jednom rijecju šminka:)
ja ne mogu zivjeti bez nasih smrdljivih autobusa,,,,,yebo ovo
jako zanimljivo
Sudnji dan se blizi Nebi ovo bezveze pravili Pogledaje film 2012 U kini su ovo napravili za 3 dana i samo su se spasili predsjednici zemalja