Dio trebala dati kolegama
6

Dobitnica višemilionskog iznosa tvrdi da je izgubila dobitnički listić

SRNA
Mirlande Wilson
Mirlande Wilson
Radnica lanca restorana brze hrane McDonald's Mirlande Wilson, koja je tvrdila da je jedna od dobitnika rekordnog dobitka na lotu sada tvrdi da je izgubila dobitnički tiket.

Njene kolege iz restorana u Baltimoreu u američkoj saveznoj državi Maryland strahuju da Wilsonova skriva tiket kako bi izbjegla plaćanje, kako oni navode, njihovog dijela od više od stotinu miliona dolara.

Zvaničnici lutrije Myrylanda potvrdili su da se niko nije javio da preuzme nagradu sedam dana poslije izvlačenja.

Dobitni listić kupljen je u prodavnici mješovite robe nedaleko od restorana u kojem Wilsonova radi. Njene kolege navode da je ona kupila listić u ime sindikata radnika ali ona insistira da se dobitna kombinacija nalazi na tiketu koji je sama kupila.

Od izvlačenja, Wilsonova nije prijavila dobitni listić i dala je niz objašnjenja gdje je tiket. Ona je sada američkom dnevniku New York Post rekla da nema pojma gdje je listić i da nije sigurna da li je još kod nje.

"Tražim listić i ne mogu da ga nađem. Još nisam pogledala ni u radne pantalone, svuda tragam gdje može biti. To je blagoslov od Boga. Ako je suđeno, pronaći ćemo listić", rekla je Wilsonova, koja je majka sedmoro djece.

Njena 15-godišnja kćerka Stefani rekla je da je svi izrazili želju da tragaju za listićem ali da im majka ne dozvoljava jer je u pitanju veliki novčani iznos.
Objavljeno je da postoje tri dobitna listića za rekordnih 640 miliona dolara. Drugi dobitnik iz Kanzasa se prijavio dok treći iz gradića Red Bad u Illionoisu to još nije učinio.

Dobitnici imaju rok do 28. septembra da se prijave.