Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes da je izgledalo zaprave, al zato su to dvoje ustvari glumci, sve je namjesteno bilo...u americi je hoax postao popularan ... zivot je jedna velika pozornica, a iza te pozornice su glumci
pametna! samo kreten muskarac moze tako sta uraditi pred 5000 nepoznatih ljudi! prosnja je intimna i romanticna stvar a ne nesto cime se pokazujes kao frajer! kad je seljak neka mu! ne znam zato muskarci imaju potrebu da se prave vazni u javnosti? kompleks nize vrijednosti?
joj kako mu se slatko ovaj komentator smije, njegov smijeh je najbolji komentar :)
bas blamaza, a i ona je toliko glupa
I haj\' ti zenama ugodi!!!!
Da nije kuja k\'o sto jest mogla je barem prihvatit radi raje a kasnije reci da nece.
et jah, s njim je smao da joj vrijeme prodje...de manite se tih mahalskih, molim vas! prvo,da je od srca zelio pitao bi je u 4 oka a ne pred cijelim MSG-om, tako da je isao na kartu \"nece me osramotit,prihvatice\". e pa jarane kad si dobro govno zagrizo sad ga i progutaj! a vama cim treba nece da se uda ili je kurava ili ima boljeg,bogatijeg...nikad vi necete hvatiti neke stvari,nikad!
@Bosanceros. Pa naravno da je siromasan, mislis da bi ga odbila da je bogat? Sve zene gledaju samo na materijalni interes, ljubav je nesta sto im je sporedno i veoma brzo prodje ako frajer nije izuzetno situiran
Trebao joj je ponuditi neki dobar auto i romanticno putovanje u Polineziju pa bi vidjeli kako bi onda pristala :)))
NIJE TAČNO,OTIŠLA JE DA SE ISPOVRAĆA JER JE DEBELJKO JADAN I GADAN i GARANT SIROMAŠAN.FUCK HIM!!!
bolje i ovo nego da je zatrudnila,pa haj\' zivi s kuravom
Fake
Kreteni, gdje ovo pogledah!? Trebam da pitam curu za koji dan, mislim da ocekuje... Kako cu sada??? Bogami ce malo jos pricekat\'... usr\'o sam se! %*(/\"&* SA-X!!!
Ohhhhh, fuck dude!
Zene treba silovati ako kazu NE.