Nije mogla ući u hitnu pomoć
0
Djevojčici se daska zabila u glavu
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlutalo se od teme... Nista novo.. Mene zanima otkud ovakva jedna vijest koja moze biti samo tuzna, a nikako zanimljiva u rubrici zanimljivosti??
Ako cemo vec o pismenosti onda bi i ovi sto komentarisu trebali povesti racuna. Ispravljaju druge, a ne vide sebe. Ne kaze se covijek nego covjek, nije djaba nego dzaba..i da recenica se ne pocinje sa \"Ja mislim...\" svakako pises u prvom licu pa je dovoljno \"Mislim...\" Toliko o pismenosti :)
Evo i \"Tomo\" spada u onu vec spominjanu grupu provokatorsko-infantilnih osoba, koji pokusavaju biti pametni. Nevjerni Tomo, mozes li nam dokazati da ti \"komsija\" Milojko nije pravi otac?.
eto dokaza da ste postali od nas hrvata,vuce vas jezik,dzaba vam
Ja govorim za sebe, ne za 99% Bosnjaka. Mislio sam da sam u prethodnom komentaru bio krajnje jasan. Covijek je pitao nosioce zlatnih ljiljana, te se nadjoh duzan reci sta ja mislim/govorim. Uvijek sam govorio opcina, i djaba su vam uvrede, psovke, infantilni ispadi. Opcina mi je i Novi Grad. http://www.novigradsarajevo.ba/stream/ P.S Sutra mi je placa
Ljiljane 99% muslimana sada Bošnjaka je govorilo i sda govori opština, plata, penzija, ekser itd.......
nikad opcina i placa ne serite bila je opstina i plata i hiljada ne kenjajte s ovim hrvatskim jezikom samo da ne bude srpski ponekad kontam da bosanski i ne postoji
Uvijek koristio: placa, opcina, opcenito..... Nikad koristio: \" ne razumujem, na primer, ucbenike (sta je ucbenik???), pjani, akademmici \" Tvoji djedovi i komsije nisu ni mogli korisiti rijeci koje se ne upotrebljavaju u srbiji. Nadalje, skoncentrisi se na zareze i tacke, pises kao da si skolu pohadjao kod tih komsija.
ispravili su
ja nigdje ne vidim da pise cavli,pise ekser/i,mozda dobro ne vidim ali procitala sam tekst 2 puta
@pismenost Ni sam nisi svjestan koliko si u pravu.
STAJE SAD CAVAO
Hajvani ... uzmes dasku i izvuces iz glave, cuj zvali vatrogasce .... jesu glupi ovi stranci ko cavli :)))
cavao? WTF?
vise ni sam ne razumujem bosanski jezik ovim novom sto ga zovu bosanski ni moji djedovi ni komsije ni moj grad nikada nije prico sve vise lici na kopiju hrvatskog na primer cavli opcenito opcina tocno placa kat neki pjani profesori i akademmici prave ucbenike po njihovom ukusu pito bi samo nosioce zlatnih ljiljana i kada bi bilo moguce sve sehide bosne da li su ikada koristili ovakav zargon rijeci