Operisana nakon 4 mjeseca
0
Djevojčica u Kini se rodila s repom
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet kinezi, pa oni nisu normalni. Izgleda da su joj roditelji jeli kerove i macke svakodnevno... ili se mamica parila sa nekim cukom... ha? Kinezi kinezi... ludi su to hajvani...
prvo procitah ovaj clanak o starici sto joj je izrastao rog sad ovo sa repom...zanimljivo da se i rogovi i repovi javljaju kod kineza...zao mi je djevojcice...
haha, gdje su oni sto predvidjaju smak svijeta kad god vide ovako nesto uvijek se ismijem komentarima na ovim clancima
joj Pipo kako ti ne dosadi??Are u in love with Dzeko??hahha
Dzeko kaze da je jednu kreso sa ravno 3 rupe , kaze on izgubio se ,ne zna gdje bi ga metno... Nas dijamant Dzeko , svasta je dozivio.
kinseka posla
Ta mala ce da bude najjaca na svijetu vidjecete kad pocne da leti
Vest bi bila da se Bosanac rodio sa malo većim mozgom od andola. To bi bilo čudo. Ovo nije nikakva senzacija.
stare mi ovo kinezi nes eksperimentisali,oce goku-a :D
Super Sayajin 2 :D
Pa s obzirom kakva sva sranja jedu nije ni cudo....razne zmije...mace...cukice...samo neka nastave tako i neka se onda cude ovakvim pojavama...Zao mi je djeteta....ali ne mogu reci da me iznenadilo !!!
ovo je rinaka a guzovi su muda.
Sta bolan kod jedne od milion osoba? To bi bila cesta pojava da je tako...
Super Sayajin xD xD
Jadno dijete! A ovi u Kini fakat nisu normalni generalno, valjda od prezderavanja macama i cukama!?