Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvoj i zadnjoj slici su derpaši!
Neka ih dok im ne dođe sda da ih zabrani.
Slavio Pirocanac Novu godinu pa cuo kako susjed puca iz puške. Dode do njega i zamoli ga da i ispred njegove kuce opali 2-3 metka. Nakon nekog vremena stvarno dode susjed, ispuca 3 metka u zrak i ode, a Pirocanac kaže djeci: - Djeco, ubili su Djeda Mraza. Nema poklona ove godine.
Lako je se njima zajebavat kad svega imaju taman.
Pita mama Pericu: • Perice, da li se radujes zato što će Deda Mraz da ti donese poklone? Perica: • I da i ne. Radujem se jer cu dobiti poklone, ali mi je zao jer tata pravi budalu od sebe...
Ima ih i kod nas tokom citave godine samo im je crna brada.
hahhahha zadnja slika je cool :D
ja bi grupnjak sa djeda mazicama
...meni jednu "deda-mrazicu", moliću lijepo :)
ako si bio fin ove godine, mozda ti se cak ispuni zelja.. a samo mozda..
...popio sam 3 bana na klixu :))..kakve su mi šanse?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)