Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li mi neko reci zasto oni ne koriste cirilicu ?
BRZI MRAZEVI.
Znas kad ce to biti? NIKAD!
Ok je sto neko protestira i za Gazu, jadna djeca sto tamo moraju da zive, i ona trebaju malo svjetlosti. I ne razumim sto odmah kritiziras pokrivene zene. Imaju i one pravo da demonstriraju. Ako ti smetaju ne bavi se Bosnom. Doduse, ima \'zabradjenih\' po cijeloj Europi, netkom smetaju a netko ih i ne primjeti. Kad se vec hvalis velikogradjanstvom, trebala bi i znati da su bas oni u metropolama tolerantni.
Bas je cool.
Muslimandžijo, zašto onda ovo čitaš i komentarišeš? Ma, umireš ti od želje za Srbijom i Srbima, samo te stid da priznaš!
Pa, naravno! Kod nas \"Trka Deda Mrazeva\" uoči Nove godine, a kod fundamentalista u Nicaze protesti nekoliko desetina zabrađenih bula o slobodi u Gazi :-) OMG, kako to samo nazadno izgleda na fotkama, a kamoli uživo! Beograd je svetska metropola!
@KEKEC - kad si zadnji put vido grad manjino:)))
Pustite kerova za njima i da vidite kako trce .. Srusili bi svjetski rekord ! :P
Kod nas u Balistanu trce zeleni djedovi , zvani Dede Alije, i oni uveseljavaju svaki nas trenutak proveden u Balistanu i njegovih egzoticnih 24 p0s.t0 . Zivjeli Bosnjakistanci, zivjela domovina !
Legenda o Djeda Mrazu je potekla iz Turske...zanimljivo!?
Trobojka i humanost ne idu jedno uz drugo nikako
Naš predjsednik Alija a.r. je imao u planu da organizuje trku Deda Mrazova, ali nažalost prerana smrt ga je u tome spriječila....El fatiha
ej ako ovi bosanski srbi , srbijanski bosanci ili srbijanski srbi ili kako se vec zovu ne znaju pročitati ovu latinicu prevedite im natpis da znaju pročitati
nisu ovi bas tako pismeni na sarajevo-x prijatelju
MI MUS/LIMANI MORAMO IMATI TRKU ANDZAR BABO U SAREJEVU u spomen na sve nase djedove poginule u HANDZAR DIVIZIJI