Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima kod nas i djeda mrazova sa subarama i smrdljivim, prljavim bradama i opancima na nogama, samo kod nas se oni nazivaju ce t n i ci. Inace zivotna sredina im je sto dalje od civilizacije tako da se obicno mogu naci po vukohebinama gdje zive skupa sa krmadi, njihovom omiljenom zivotinjom i hranom.
ima kod nas đeda mrazova,samo sa crnom bradom i kratkim pantolama :D
xD LoL
Meni ce poklon donijeti DEDO HIDZRO a ja sam pozelio PEKET D.I.N.A.M.I.T.A...
ahhahahahaha omg daj ba ljudi sto lazete ovu malu djecicu zasto im dajete lazne nade !!!!!!!!!!!!!
Do-dick je krenuo iz RS da opet rusi Bosnu iz nutra i poslije njegovog danasnjeg (po ko zna koji put) sprdanja sa Bosnom i medjunarodnom zajednicom, meni je ostalo samo ovako javno da prozovem familiju nasim politicarima koji nemaju damu da mu se suprostave i kontriraju 10 puta gore. Komentar sam postavio na ovu temu jer Sa X ne obavjestava o najnovijem (starom) ispadu Chite Do-dicka.
jarane te fore pale samo kod snasa
Dlagi Djede Mlaze.. Ja sam Mehemed.. Imam cetli godine i zivim sa loditeljima i blacom i sestlama u skolo polusnenoj kuci.. sluso sam cijele godine.. molim te donesi mi vlecu blasna da nam mama naplavi kod komsinice plavi hljeb.. :)
DJED MRAZ NE POSTOJI TO JE LAZ TO JE NEKI OBICAN COVJKE SA PERIKOM... KOJI NAPLACUJE PAKETICE ...
Veceras donosi novog vodju manijacima ho ho ho
znao sam da djed mraz postoji,oni ce mene ubjedjivati da ne postoji ccc
@realist.. prasnem k u r c e m u čelo onako ralno ,opušteno,bez posledica
koji si ti majmun realno bi bilo dobro da te posjeti policija zbog sirenja mrznje
Ma kakav djed mraz hebo ga opanak
NIje djed mraz nego DJED BOŽIĆNJAK. Cijeli svijet čeka Božićnjaka da dođe za Božić samo eto muslimani u bosni čekaju tog istog lika za novu godimu.
J-E-B-O VAS Djed Mraz!!!! J-E-B-O VAS Djed Mraz!!!! J-E-B-O VAS Djed Mraz!!!! J-E-B-O VAS Djed Mraz!!!! J-E-B-O VAS Djed Mraz!!!! J-E-B-O VAS Djed Mraz!!!!
http://www.renesansnakraljevstva.com/EcranPrincipal.php?l=0