Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakava skola ba ..mali ce biti model sto posto zaradjivati milione ..skola ..skolujte ga kuci ..dok druga djeca nauce da vezu pertl;e ovaj mali ce rijesiti egzistenciju ..skole su svakako precjenjene danas on line mozete nauciti o svemu
odavno gluplje price nisam cuo!
@dejotata znaci ako ima dugu zensku kosu, ondosno pedersku zaradjivat ce milione, nidje veze sa vezom, promijeni dilera rodjo
Vala sine Faruk trebali su te malo sisnuti..eto te ko zbun.😅😅 nebi ti ni ja dao dok bar mini-val ne stavis😅😅
Ne bi ga ni ja primio... i skola ima valjda neki minimum standarda. Ovo ko da je ispo iz nekog horor filma. A i nije istina sigurno vec neki spin da se nekom uzmu pare na konto neceg.
Najbolja frizura, imas jastuk gdje god da krenes.
ja bi ga zbog imena odbio, cuj farouka. osisaj se sine faruk i reci mami da prestane srat
Kako napraviti problem tamo gdje ga nema..
On već zaradjuje finu svotu novca samo od Instagrama. 👍🏻
Mali je sladak i zanimljiv ali mog'o bi se malo osisati
Na njegovom instagram profilu a 7 godina , krasno
Ko lutka..!
Kakav trik majke da od djeteta napravi svjetski poznatog modela. Vec je bio model a sad ce raditi za najpoznatije brendove.
Ona se poziva na ljudska prava,ona krsi njegova djecja prava.Pusti tu pricu on voli kosu, to je bezocna laz.Sve je to njena ideja da bi se dokopla novca, zbog njene pohlepe i bolesnih ambicija djecan nema normalno djetinjstvo.
Moj bivsi razrednik bi mu svakog ponedjeljka na COZ-u usi zavrcao i vukao za solufe sve dok se ne osisa.
Kako je protiv ljudskih prava da ne budes prljav i neuredan?
Mali je kralj, tako mlad a vec faca.
Pa ako je tako onda nemoj ni ici u debilanu
Mali je sladak ko med. Koji će on rusvaj praviti kod curica.