Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je jos to u trendu usvajanje africke djece? Davno je to isfurala Angelina ima bar deset godina. Hm, garant nije bilo bijele djece za usvajanje...
mama ima dobru sisu.
Tek ovako shvatiš koliko si sretan :)
Podsjeti me ....Od majke mi amidžinca je usvojila dječaka koji joj je prišao u sirotištu, zagrlio je kad je vidio prvi put tada i rekao ovo je moja mama(prethodno žena 7 puta rodila mrtvo dijete pa se odlučili na posvojenje). I rahmet im duši svima,amidža umro usisavajuci džamiju,našli ga tijela okrenutog kako se mejt okreće,amidžinca umrla u snu čekajuci svog posvojenog sina s dopusta iz armije a on u 32-oj godini od srčanog udara.
Rodi me majko sretnog pa me i u Drinu baci.
Ko je sretan ni u hali nije gladan.
srce slatko :)