Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih prije rekao da je lik prepao jadnog hrcka, i da je isti fakat odapeo!
Ova gluma je bila za oscar-a
Rocky, kako se to \"zivotinje ne umiju pretvarati\" kad je poznato da se i pas moze dresirati da se pravi mrtav, ili cak i papagaj recimo? Pun ti je youtube takvih clipova.
Zaista je ili preplašio ili ubio jadnu životinju. Životinje se ne umiju pretvarati, to je osobina ljudi. Ovdje se radi o čistom iživljavanju osobe, kojoj je potreban psihijatar. Žalosno.
meni ovo izgleda kao da ga je neko sa strane upuco vazdusnom puskom, ko se ne vidi na snimku, a ovaj kao postavio samo prst, a i zvuk je isti kao iz vazdusne puske da je pucano.
opšte je poznato kada uplašiš hrčka da on crkne pa vi sad i dalje mislite da on glumi,šo ga neprikaže kako neglumi poslije scene??a?a?aaaaaa?
Odapeo, ifarkt od straha.
joj da je ostao ziv snimak bi jos trajao i vidjelo bi se kako se hrcak podize i mozda veseo odseta...snimak je zaustavljen tu gdje jeste jer je jadna zivotinja zapravo mrtva! koji kreteni!
Pacov isti bolo,pljunuti :)
Bolji od vevine glumaca !!!
pacov se \'vas živ sa.sro\'...
A i vi na KIX.ba ne prestajete šokirati. Čuj nevjerovatna gluma!?!? ccc
a u pm sto me trznu zvuk xD kad ja ne crko hahaha
Kreten je šokirao hrčka!
Stanje soka, misleci da ga nesto napada, pretvara se da je mrtav dok opasnost(napadac) ne ode ! nesto slicno se desava sa kozama. http://www.youtube.com/watch?v=we9_CdNPuJg&feature=related (koze) http://www.youtube.com/watch?v=aq8bvtkqIAY (hrcak)
MA JE ....BEŠ HRCKA LJUDI UMIRU !!!!!
glumi pa vidis da ga je bas ubio !!