Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mislim da bi simpatičnije bilo da je uzeo kćerku u krilo. Ovako je ispao arogantan i bezosjećajan", rekao je jedan od komentatora. Apsolutno tačno.
ma hajde molim te...
@amortizer i da mu je on podudlala dok je on pio pivo? :D
oplakah
Hahaha A maloj nista nije jasno- dadilja, koja joj je do pre 5 min lizala guzicu, sad je vuce po podu kao dzak krompira.
@Istefan To mu je supruga, korejka. On je predavac na univerzitetu a i intervju je placen te se mora profesionalno ponasati. Sad, sve je na kraju ispalo simpaticno jer svijet ima razumjevanje za malu djecu i probleme ureda u kuci.
Ulijeće žena kao tornado hahaha
Ni najmnje simpaticno..dijetetu je povredzena nogica pri IZVLACENJU iz sobe... :(
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA OPLAKAH KINESKINJI DADILJI, HAHAHAHAHHAHAHAHA KAKAO ULETI KO FURIJA!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA AJ NE MOGU HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Djeca su simpatična! On umjesto što ih gura, bolje da ih je vaspitao, da ne smiju ulaziti, dok tata radi. Ne možeš djeci sve dopustiti, i onda ih gurati, ili kritikovati ako nešto zeznu.
@Melem za dušu - vidi se da nemas jos djecu ;)
@mograph2 A ti to znaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jooooj, odmah mi ona "Otac" od Beki Bekica pade na pamet!
A dadilje kako klizeći uleti, haha
al mati ko u horor filmu, odvuce ih ko vrecu krompira
nije im ovo mati
suze me oblile :D
1000 lajkova za djecu :)
gad bezosjećajni, razvela bih se ja od tebe puuu
nafuran majmun uzmes dijete u krilo i zavrsis sa pricom on fol ne moze da se skoncentrise
@fixator ajde mars dosta je vise vas laznih moralista...
@OGM dobra stara balkanska batina, a? ne daj boze nikome i nikad vise.