Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a da vam bebica bude i žirant, možda ?...monstruozno...
KOMENTAR JE : BEZ KOMENTARA !!!!!
jos su poceli da iskoristavaju jadne bebe za ono sto je nama mrsko raditi!!!!!!!!
super izum, jos ako bali može i ispolirati parket
A beba nece udisati prasinu po kojoj puze?
Bebe su isto tako dobre za malterisanje zidova i krecenje plafona.
A kako se pere ovaj beba-zoger, u mašini sam ili sve s bebom ??? pitaju mlade majke. Bez bebe, dobro pročitajte uputstvo za upotrebu !
ovo je za one pekse sto samo ispijaju kafe, puse, i gledaju serije dok se one izvale da dijete malo propuze... gdje ovaj svijet ide
Pa urednici Klixa, jeste li vi svjesni da u ovoj zemlji ima dovoljno budala pa će zaista koje kakve krpe i bespare instalirati ispod svojih beba da im prebrišu parket dok pužu po stanu!!!!! Od male bebe praviti zoger je potpuno morbidno i vi još o tome ovdje pišete.
JE.BA.LA TE DRZAVA ZA COVJEKA GOSPODINE!
Zivjela neogranicena vlast, ovo sve otislo u p.m.
RAD, RED i DISCIPLINA ! Svojima cu da ugradim cicke da svaku prasku kupe :) :P Rad je stvorio covjeka, a nerad gospodina, mnogo je gospode danas, a \" COVJEKA\" nema na daleko !
arbeit macht frei
\"Proizvođači tvrde da uz ovakve gegice možete dijete od malih nogu učiti radnoj etici\" Ijao kakva kretenska izjava! Bebu koja puže učiti radnoj etici? Majku li vam uhljupsku! Roditelji bi trebali čistiti podove a ne djeca!
Bem vas bolesne!
a bolesti ......
pa kad izmopa pojede one futave praske i naljepi ih sebi oko usta hahahhahahahhahahahahah mop mop e cuj beba mopa hahahhaha ko gastarbajterke u njemackoj kad mopaju halu