Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druge goste nisu ni zasluzili.
Otić će i ona jer će joj naplatit pijesak
Dodik na moru
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Turistička sezona spašena
Jel ima koronu?
Novo žarište Corone - Baška Voda-. Divlji Vepar pobjegao od Corone sa Brača i raznio virus po Makarskoj rivijeri. 24 sata. hr za dva dana.
tata prase. tata....
IPored ostalih, čitam ponekad i Klix. Nigdje toliko sirovog primitivizma u komentarima kao na Klixu. Iskreno, ne krijem iznenađenje. I sve više shvaćam Srbe i Hrvate, koji žele biti oslobođeni takvih ljudi, jer doista nisu dostojni ničega osim prijezira.
Prava istina, svinja se kod svinja kupa, u svom na svom kod svojih. Malo je samo zagorio prevuse se suncao nisu mu njegovi dali suncobran. Ovako ce vam i biti ove godine samo ce vam se svinje kupati na plazi😝😝😝😝😂😂😂😂
Sta volite da jede te od Sea Food??? Pa morsko jagnje i morsko prase hahahahah
Meni niko ne lici na kineze ko ovi koorvati. Lazu do besvijesti, ladno i besramno svima u lice. Korona hara ovom banana republikom a kao zarazeno tisucu i kusur. Srbi su posteniji, kazu 20.000, slagali su su za 5 tisuca. Koorvari su slagali za 25 tisuca da bi namamili turiste. Kriminalni prevaranti koorvatski koronasi.
Pobjegla iz karantene:)
Pobegla od korone...
Da citiram poznatog pisca: "Večno i prelepo Jadransko more!"
srbin preplivo
nije ovo slucajno, ovo je predznak neceg sto ceka hrvatsku, gluho bilo valjda nije ono sto mislim. ma ko ih , i zasluzili su......
Pa gdje je sad, jesul je vratili! More je ljepota!
E sada preplivao kanal. Je li logičnije da je sišao na obalu i kreće se duž plaže da nadje opet divljinu?
Ljepse mi vidjeti ovu svinju na plazi ,nego silne " ljepotice i ljepotane "