Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad su ovi psi dobili svoja prava i postadoše ravnopravni s ljudima, ja ne vidjeh mačke u Sarajevu. Zato u proljeće miševa svuda naokolo. Nekad je bilo drugačije. Al' valjda demokratija, šta li, pa su sad stvari bolje nego prije.
Ma zajeban pravo,kao i taj rot kojeg ni nema :).Pas koji laje ne ujeda tako i on samo trola bezveze ponese ga stas ne zamjeri mu,to su oni tipovi koji samo "laju" a u sustini su tetkice i kompleksasi,pati lik od kompleksa manje vrijednosti ; )
bgm, dramatično.... slijepila se maca sa podlogom na minus 35.. jadna cica maca
Da ih Allah nagradi
a trebali su samo malo posoliti i hemija bi uradila svoje
Fadile pomozi macki
I na kraju je ova guzla baci onom cuki sto laje cijelo vrijeme 😂
not funny
Kao BOSNJO kad vidi nož i zicu
I Rusi su ljudi
Jadna cica maca
treba puhat u macu da se odledi :))