Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada BH Zbog troskova uzrokovanih dirljivom scenom, parlamentarci ce uzeti po dva regresa i otici na rehabilitaciju na more o trosku vlade da se oporave od ove scene....
Ispravka krivog navoda :) BiH nema Vladu kao sve normalne zemlje, BiH ima Vijeće ministara koje imitira Vladu. BiH nema Parlament kao sve normalne zemlje, BiH ima Parlamentarnu skupštinu BiH, koju čine dva doma: Predstavnički dom i Dom naroda, a koji ima manje poslanika od entitetskih parlamenata, koji su po Ustavu niži nivoi vlasti. BiH nema Vrhovni sud BiH kao sve normalne zemlje, BiH ima Sud BiH, koji je nametnut od strane Visokog predstavnika i u kojem rade i strane sudije i tužioci. Jednom riječju BiH je država nenormalnih državnih institucija, nenormalnih političara i stranaka koje normalno i komotno, nemilice troše novac poreznih obveznika (svih nas), te nenormalnog uređenja, nametnutog od strane svjetskih policajaca u Dejtonu (SAD). Pa sad reci da ovo nije Apsurdistan.
:/
radnici u zološkom vrtu su na nekim ljutim tabletama kad ih uopće razdvajaju. svakoj majci je urođeno da brani i brine se o svom podmladku. kako kod životinja tako i kod ljudi.
Mladunče drže u inkubatoru, vjerovatno jer je rođeno u zatočeništvu pa se prerano rodilo ili je fizički previše malo u odnosu na normalno.