Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj direktor ne zna da se potpiše a kamoli da napiše čestitku
@ZutiGolub A eto svejedno on je direktor, a ti si visokoobrazovani mazlum koji klixari po portalima.
imam ja hvale pun podrum, a neki kazu da je hvala izumrla kada se novac pojavio
Kakva je to logika. 9200/ 12 / 30 = 25, 26 cestitki dnevno jasta izdvoji svaki dan sat vremena ili sedmicno 7 za takve gluposti.
budalo zavrni im da rade po 16 sati
Biti direktor zna nekad biti i dosadan posao, pa moras traziti extra zanimacije
ovo je gazda,a ne naše SDA gazde.
EV JA SAM JEDAN OD 100000 hvaka bokire na zaposljavanju u DE majkuti
9200 čestitki, da potroši u prosjeku 5min na svaku, dok skonta kome čestita, koji rođendan po redu itd... To dođe nekih 46000 minuta, 766 sati, 32 dana, još kad se uzme u obzir da spavamo 8h dnevno, znači da potroši godišnje 40 dana života pisajući čestitke. Eh pa direktore, postoje dosta ljepših, boljih, humanitarnijih stvari što si mogao da uradiš za tih 40 dana, mada više vjerujem da neko drugi za njega piše, a da on se pravi kao da on sam to radi. :D
Koji papaučar ...nesmije mrdnuti od šure he he
Hajvan
Pakaš je ako im u čestitku ne stavi repa.