Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mali voli i uživa u ovome što radi,podržavam..Gnušam se na roditelje koii svoju djecu,protiv njihove volje,koriste da bi ostvarili zaradu....Čuj 30 miliona,a 9 godina???S 13 u penziju...rahat.😂😂😂
Bravo kapitalisticka propagando, jedan naucnik za cijelog zivota ne moze zaradit jednu stotinu onog sto ovaj moze u jednoj godini, a razmislite ko ima veci doprinos svijetu.
nijw kriv kapitalizam vec ljudi, ti i ja smo krivi. Da ti vise gledas nauku to bi kapitalisti prepoznali i bilo bi vise sponzora, reklama i na kraju para. ali ne gledas, vec gledas ovo. Haj iskreno, koliko sati dnevno gledas yt a koliko discovery kanal? Koliko puta si bio na nekom sajmu nauke a koliko puta si gledao yt? Ne prosipaj lazni moral majke ti
Ljudi su primitivne i proste duše, pa nagradjuju nesto sto nije ni za gledanje i slusanje. Blago malom, glupana pun k..ac.
oooj napushio se ja sam sebi kobaje et cisto nako rekreativno
A nasi se ubise u crkve, dzamije,...
Sta zelis biti kad porastes? Youtuber... Sta si po zanimanju? Youtuber... Radis li sta korisno? jedem govna...
@Regex A da ti je reako bicu tv voditelj onda bi bio sav sretan?
Eto, samo vi nosite kondome a igrajte lutriju.
@fbUser1605102664 hahahahagagfaha doobarr ;)
mudja za bogate
Ucite Engleski,Nema druge
Djeca umiru od gladi, a "youtuberima" kapa ovolika lova. No com
Yebiga youtube je najjaca platforma svi provodimo minimalno 1h dnevno na njoj, i gdje bolje reklamirati stvari nego kroz videe, daju malom pare za igrace i stosta drugog gdje stuptilno ubacuje u klipove i zaradjuje. Dobar nacin za zaradu.
@NeceteMeOpetBanovat Zaradjuju zvijezde vodilje u BiH jos vise, a djece koja nemaju sta da jedu ima bruka. A ovi odgovrni za njih.
Bosnjo logika "sad moze rahat u penziju da nista ne radi", samo da je nista ne radit a da lova odnekle kapa, to je sva nasa filozofija
Svijet u kojem youtuberi i tiktokeri zaradjuju vise od naucnika i doktora nije normalan, ali eto tako je kako je
E moj jarane a ja se j... i opet ništa
e dijete drago, nema novca koji ti moze kupiti normalno i sretno djetinjstvo
@spooner nemam milione niti zudim za njima, ono sto imam mi je dovoljno a najvecu srecu mi cine moja djeca i porodica
a ti znas da je njegovo djetinstvo nenormalno i tuzno? poznajes ga pa iz iskustva? Samo kod glupog bosnje su svi bogati tuzni i nesretni. Ja razumijem da se ti tako tjesis sto si kokuz, ma pusti ba njeg sto ima para nesretan je on, bolje je meni u zivotu sa mojom porodicom. Isto kao da izgubis porodicu kad zaradis neki dinar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tastatura-ratnici na aparatima.
Ima sve što želi već sa 9 godina. Kakav je onda smisao njegovog života osim da ga nađu predoziranog u nekoj ruševini kada poraste. isto kao što onoj Greti ne gine smještaj u ustanovu "za one sa uma sišavše"(mada je ona već davno trebala biti tamo, možda bi postala normalna osoba uz odgovarajuću terapiju).
Ma nek je i 30 miliona samo nek je redovno!