Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima onaj lik popeo se bez ikakve opreme , ima cak i dokumentarac
roditelji rizikovali glavu 10-godisnjeg djeteta radi klikova na youtubu...klasicno prostituisanje maloljetnih, nedoraslih osoba, zavisnih od odraslih. cuj dijete, adrenalin i to ??!!! a mala zasigurno ne moze imati racun u banci na koji lijeze lova od youtuba ...
Bravo mala. Divno!
Ovo je sve lepo i slatko. Ali ukucajte vi Alex Honnold na youtube. znojice vam se dlanovi i klecace vam noge.
Ma ono je ludak, nesto slicno ko u onom filmu kad se penju u Venecueli na Angel Falls
Svi koji komentarisu negativno pojma o penjanju nemaju. Samo jedna informacija: penjanje nije ekstremni nego adrenalinski sport. Jaca i tijelo i um. Predivna disciplina. Ukoliko ste razumna i odgovorna osoba nosi minimalnu dozu rizika. To vam je kao sa voznjom automobila. Sve zavisi od toga ko sjedi za volanom.
Dobro si rekao kao i voznja automobila. Ma kako dobar bio jedna jedina greska je dovoljna da ponisti sve uspjehe
Roditelji idioti.