Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce biti pametni...danasnja djeca imaju mobitele,tablete,fejsbuk profile, internet...niko se ne igra vani,ne citaju knjige,ne druze se..polako dolaze degeneracije,ali ni one ne padaju sa neba,generacije se odgajaju..
ucenje, rad, disciplina
Zato našoj djeci u školama dijele petice, da vide djeca koliko su pametna. . . dok ne odu na biro.
Zasto je iza broja 9 stavljena zagrada a iza ostalih tacka? Zasto?? Cemu ta diskriminacija?? Pozivam se na Sejdic-Finicija,odmah!!
Mozda sto je rijec o okruzenju. Ne znam... ;)
Uuu svidja mi se razmisljanje kolega...al' da je neki drugi portal, bilo bi i moguce, ali k(l)ixovci nemaju toliki kapacitet za toga :/
Kako glupi roditelj može učiniti dijete pametnim? Jer glupana je zaista ogroman broj, pogotovo na Balkanu, a neki imaju i djecu
Dunja, a znači tu je tvoj problem. Tačno sam znao zašto si asocijalna i ne koristiš svoj reproduktivni organ.
Uhhhh nisam Sarajlija, Bogu hvala, opisati ne mogu koliko mi je drago zbog toga. A ona iz galerije me nešto podsjetila na tebe, vidiš joj na faci da je pravi mrgud, očito da su je silom istjerali vani kao što tebe tvoje prijateljice. Ne duguješ ništa, znam da vi bečelori slabo zarajuđete a i da nije tako, znaš da sam ja džentlmen, iako sam seljak. (seljak [def.] - Svaka osoba kod koje na rodnom listu u polju "mjesto rođenja" ne stoji Sarajevo).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad te dijete počne nervirati i skakati po glavi, pogodiš ga enciklopedijom i biće sljedeći put puno pametnije :D
PA UVIJEK BILO STO VISE OBAVEZA MANJE GLUPOSTI,,,NE SAMO ZA DJECU,,NEGO I DA ODRASLE,,UDARATI DJETE,,HM TO JE BAS JEFTINO,,LJEPA I ISKRENA RJEC GVOZDENA VRATA OTVARA,,
Obrezani , glup si . Ja na svoje dijete necu dignut ruku nikad niti sam , sjednes s njim i objasnis nu , malo povisis ton i to je to . Oboje svoje djece sam tako odgojila i hvala Bogu uspjelo je :) .
ma daj nelupetajte tako vam boga