Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta mi stvarno znamo o Sjevernoj Koreji? Par sturih informacija koje dobijamo ovako preko portala ili kada nas globalni mediji plase sa nekim napadom? Pa zar onda nismo mi u medijskoj blokadi, a ne oni?!
@Dopeman Logika ti je na nivou nicka.
@enter2 Jeste tako je ali nije baš kako nam naši mediji predstavljaju.. Jer i u Kini i Japanu imaš još gorih zabrana ali o tome nam ne forsiraju i ne pricaju "naši mediji"..
Ono sta je sigurno je da Sjeverna Koreja nije nikoga napala niti vrsi vojne operacije u drugoj drzavi. Dok za USA je to vec drugacije... napala je mnogo suverenih drzava i jos uvijek vrsi vojne operacije na tudjim teritorijama. I sad je pitanje...ko je agresor, ko je siledzija i ko provodi diktaturu??
Osim što svako malo ispaljuju rakete na japansku teritoriju i što napadaju JK...
Cuj Sjeverna Koreja nije nikog napala... na kojim si ti drogama??? Ponovi malo historiu i ti i ovi sto ti lajkove dadose pa se vratite da pricamo. Korejski rat je poceo iznenadnom i nicim isprovociranom invaijom J.Koreje od strane S.Koreje, nakon toga su u vise desetina pa cak i stotina slucajeva napadnuti J.Koreja i Japan, Sj.Koreja je takodjer bila aktivni ucesnik Vijetnamskog rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
pa i dodik je super lik iza kamere, zabavan, raja isl. al kad se kamere ukljuce onda velika budala i fasista
ma, Kimchi je raja, ba ;)
ovaj kim me podsjeca na neko tromo, debelo, razmazeno derle...
I sad zamisli njiha dva kako pušu gandžu...
Mi u stvari nista ne znamo o Koreji, vecini arapskih zemalja ili o africkim zemljama osim sto nam svjetski mediji prenesu...ti isti mediji rade izvjestavaju kako im tajne sluzbe narede a njihov cilj je da se navedene zemlje sto vise ocrne...zato i vecina nas misli da u navedenim zemljama zive sve sami divljaci
Covjek se skolovao u Svici, pola zivota tamo proveo, zapad ga odgojio, zato i jest takav kakav je.
mi o koreji znamo samo ono sto nam kazu oni koji su sa korejom u zavadi
Ja najvise vjerujem Rodmanu, a ne propagandi koja se vodi u medijima.
Kim jon je kralj, nevalja zapadu niko ko se ne naguzi da ga karaju ni libija nije valjala ni afganistan ni irak ni jugoslavija nevalja ni basar al asad sto neda gasovod preko svoje zemlje iz katara i sto neda svoja naftna polja samo ameri britanci i njemci naj bolji ljudi na svijetu al u k... cu
Kakve zene on obara kad ima toliku vlast. Samo prstom pokaze i hajmo u magazu
Vodja je velik onoliko koliko mu je narod sretan i slobodan. Prica se svasta.
Ja bi volio da hoce isprobati jedno dvije tri bambe na ameriku da se malo zakuha
A ti da sve to gledaš na TV-u, jelda? Nije ti ovo film i neće se Transformersi ili Supermen pojaviti niotkud da spašavaju zemlju. De malo realnosti u željama. Ne lupetaj gluposti.
Juga je imala jake veze i do koreje https://www.youtube.com/watch?v=dU53KD1DB8Y
"Penzionisani američki košarkaš, koji kaže da je posjetio kraljevstvo šest puta, tvrdi da je bio prva osoba koja je držala bebu vrhovnog vođe." Kakvo, bolan, kraljevstvo!? Otkad je Sjeverna Koreja kraljevstvo!?? E, moj Klixe, i ti kad ga lupneš...
mozda da pitas Dennisa ? :P Citirali su ga.