Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uci, citaj i sve ce ti se samo kazati Islam ❤️
Nece vrijedjati hidzab niko do nepismenog bosnje. Taj nije izasao iz svog sela osim na teferic i dodje jadan nesto filozofira po klixu.
Zene pokrivaju kosu i tjelo da ne bi seksualno uzbudila muškarce. Muski izum.
Pravili smo pitu od maslačaka u sred agresije, kao maslačak zamijeni tijesto hahah i dan dans kad se sjetim muka mi...
Postoje istrazivanja neurologa (progooglajte) gdje se objašnjava da za svakog predbračnog seksualnog partnera jedne žene, šanse da će ta žena biti nezadovoljna svojim budućim mužem i tražiti razvod u svom životu rastu za oko 10%. A to nije isti slučaj s muškarcima. Ukratko, Islam jeste u pravu da je ženama u interesu da izbjegavaju predbračne odnose.
Bilo čija istraživanja treba uzimati u obzir sa dodatnom dozom sumnje u vjerodostojnost istog. A to što si rekao je zapravo obrnuto. Muškarci će varati prije nego žene, upravo zbog tog mijenjanja partnera prije braka, dok će žene varati većinom zbog nedostatka pažnje i ljubavi od svog muškarca. Ovo posljednje je netačno, Islam kaže da je svim ljudima, ne samo ženama u interesu da izbjegavaju predbračno bludničenje
Znači recept za zadovoljstvo žene mužem je da ona ne zna da može bolje proći hahaha revolucionarno otkriće željeznog doba
Sve je improvizovano osim trepavica😉
Svaki izlazak iz kuce zene, bez hidzaba, je grijeh
Hajde mrs u svoje selo debilu
U danasnjem svijetu zenama prigovarati zasto nesto nose na svojoj glavi je maksimalni idiotizam. Ako hoce, neka kengura nose. Njihova glava, njihovo pravo.
Ne znam da li mi minuse lupaju lijevi ili desni, ili zdruzena braca jedni i drugi :D.
Kisnicom sam se kupao jbte.
Postoje istraživanja (progooglajte) gdje se dokazuje da za svakog predbračnog seksualnog partnera jedne žene, šanse da će ta žena biti nezadovoljna svojim budućim brakom i biti razvedena rastu za oko 10%. A to nije isti slučaj s muškarcima. Ukratko, Islam jeste u pravu da je ženama u interesu da izbjegavaju predbračne odnose - ali haj ti objasni FGR idiotima. Evo jedne diskusije o tome. https://youtu.be/4rD8RsQH46E
@peace wtf? Isto kao sto sam ja probao s par cura prije braka pa sam sada sretan u braku sa svojom zenom i ne razmisljam o drugima jer sam zadovoljio potrebe prije braka i sada nam je oboma dobro. Ja svojoj zeni nisam prvi. Isto je i ona probala svasta vidila da nije nista posrbno i ne zanima je mimo braka.