Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh to su prijatelji i treba da se ponosis njima
Pa kako Vas nije stid, licem.jeri jedni!!!! Kakvi su vam ovo komentari??? OVO JE NESTO PRELIJEPO, ISKRENO, LJUDSKI, IZ DUSE!!! SRAMITE SE ZA OVAKVE KOMENTARE, PRIMITIVCI JEDNI! SVEMU NADJETE MANE I PLJUJETE. VALJDA SE POJEDINCI LIJECE NA OVAJ NACIN I JEDVA CEKAJU NOVI CLANAK DA MOGU PISATI GAD.OSTI. SVI VI KOJI STE BILO STA RUZNO REKLI NA OVAJ SNIMAK STE ISFRUSTRIRANI, ZAVIDNI I NEZADOVOLJNI LJUDI!
Sretnica !
pederi ne pojavise bilo bi dobro
Meni je ovo fenomenalno, toplo, iskreno i dirljivo. I ne znam samo kako vas je ovakav clanak mogao dovesti do price o religijama i bogu...stvarno vam mozak radi u samo jednom smjeru.
Pjesma je \'\'Marry You\'\' a ne Marry Me.
Prelijepo! Suze su mi same krenule.............iskreno, sretno, spntano-najerno i ...........ma predobro..........
E ovo je ideja, a ne prosidba pismom na Klix-u!
nema sanse da bi nasi iksompleksirani teleci butovi ovo napravili, sirovine su kod nas same, komadi mesine i to je to
cool
najlakše je mrziti i kritikovati čovjeka koji je život posvetio nauci, a najteže obične ljude...
Gledaj homofoba ccc.
Ima li sta ljepse nego kad su se poljubili ... mislim na pedere ... LOL PS: cuj likvidirati ljudi se vole i dize im se jedno na drugo , i ti bi sada da oni hebu nesto na sta im se ne dize pravi si hater.. Ubuduce barem budi dovoljno hrabar pa napisi ja cu ih likvidirati ili uzmi odma utoku pa pocni sa likvidiranjem a ne da ispisujes poruke mrznje zato sto se coeku ne mere ni na sta drugo dic cuna ...
HAHAHAH E BAS MI JE DRAGO ZA OVOG NAUCNIKA STO KOMENTARISE,DA SI TI BIO PRIJE KOREKTAN PREMA ZENAMA NE BI TEBE BOG KAZNIO I OSTAVIO U TOM ZGROZENOM OSJECAJU SAMOCE,HAHAHH PATIIIIIIII SAD TI I SVI TEBI SLICNI ,SVE JE ZASLUZENOOOOO I OD BOGA ;).........JEDNA TE S.EBALA I NE MOZES DOCI SEBI KO VECINA E NEKA BAS !!!
Ne znam da li je originalna, ali ovo je najljepša prosidba ikad ! Ne mogu, a da se ne osvrnem na Naučnika, koji odgovara na komentar upućen Robespierre-u ?! Pa Naučniče sa dva nicka, kako misliš biti zanimljiv ženama ako sam sebi čestitaš ne svakoj izrečenoj gluposti? I kako to da baš naučnici vole žene koje samo tračaju, a ne potraže naučnice ? Jesu li nam naučnici toliko glupi da robuju predrasudama i narodnim poslovicama ? Kud se dade zdrav razum i kritičko promišljanje ? Ne moraš odgovarati, znam odgovor... u tri lijepe p.m.
@NISI U PRAVU ok, u pravu si i apsolutno se slažem s tobom, ovo sam napiso jer sam izrevoltiran zbog sve veće epidemije nafuranosti koja vlada u našem gradu.
e moj em , kada dodje do sukoba religija, prvo ce nestati mus/limana sa 24 % bos.ne .. zato se drzi amera i hriscanstva.. to je jedino sto imate