Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pljunuti milorad dodik
nije milorad dodik ljudi sta vam je...ovo mu je brat blizanac
ali, mitsko stvorenje o kojem priča kruži čitavih 15 god.
ja sam pas koji se valjao u vrucem pepelu...
Ovo je 153,5 pokemon :)
Ja bih rekao da je to prije obrijan pas i sl. nego nešto deseto lol Ako se neko sjeća \"čudnog bića\" iz Zenice prije par godina ... na kraju ispala lasica ili šta već :)
PLJUNUTI Pjanić
ovo je ercegovas silovo kengura pa nastala ova azbaha. prisjetih se da su nasi trazili neku maskotu za nashe zmajeve-bh repku. evo ja predlazem ovu cupakabru, barem joj je ime inovativno.
boga mi, ufati me na foru :D
ma da su naucnici shvatili ovo cudo kao novu zivotinjsku vrstu mozda bi dosli i proucavali je, pa ovi ne bi morali zvat nekog uposlenika zooloskog vrta...garant mutacija na genima macke il sta ti ja znam neko logicno objasnjenje...
To je ona zivotinja sto se prije 7-8 godina pojavila u Visokom i niko nije znao sta je
Na americkom Plum Island se vrse geneticki experimenti i stvaranje ovakvih nakaza poput \"The Montauk monster\" !
Meni se cini da bi ovo \"mitsko bice\" moglo biti clan neke od redakcija koje objavljuju ovakve \"mitske\" \"vijesti\". !!!!!
torabijev izvanzemaljac dosao
Ma kakva cupakabra ovo se neki lokalni ker malo osugo i posto cupakabra, budale da dodju kod mene mogu svaki dan da gledaju cupakabre zive, mogu ih i proucavati hehhehehe
..nema vecih idiota od Amera..glupo, nepismeno i da dalje ne nabrajamo..nije je ubio nikakav lovac nego idiot ispred svog praga..