Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da nije, vidis da je, ne samo zagorio k\'o tava, nego i pogresno prespojen u glavi
majkemi kao da u bosni nije bilo rata zalim djevojku ovakvi slucajevi su se desavali i kod nas mozda jos gori na djeci ostanu bez djelova tjela ovaj portal nezna za nase rane mnogi su jedva prezivjeli a neki i nisu samo markale a ostalim slucajevima da ne govorim
tvrde stolice se najedi...
jarane, pa zar nije logično da je nisu htjeli operisati iz straha da ta granata ne eksplodira, pošto je bila neeksplodirana. iz istog razloga su izvršili i evakuaciju. de malo razmisli, nemoj odmah pljuvati po svima oko sebe.
@MM Ma loše preveden tekst. Nisu je smjeli operisati, jer ju je granata pogodila u glavu, ali nije eksplodirala. Zato su se doktori plašili da je operišu, ali eto na sreću sve je dobro završilo.
Tako ste napisali, pardon preveli clanak da ljudima uopste nije jasno sta je bilo sa zenom, zasto su evakuisali bolnicu, zasto je ljekari nisu htjeli operisati...je li ovo neka igra pogadjanja ili clanak??? Fakat pojma nemate sa novinarstvom.
\"No, nastao je problem. Većina ljekara nije željela da je operiše.\" je li nikog ne zanima objasnjenje ovoga???
meni se cini da je ona dobila tromblon u usta a ne granatu,,,,
Hajde ponovo procitaj tekst, vidis da su sabirali dobrovoljce da operisu djevojku s nus-om u glavi
odlemila mu se zica u glavi sto drzi usi na okupu...
nije prezivjela udarac granatom u lice, nego eksploziju granate u lice!
ova je bila s nekim glupim levatom i slušala pjesmu od onog bruno mars: \"I would catch a granade for you\", a muško k\'o muško, prevari jadnu ženu i eto šta uradi od nje.
ZENE OBAVEZNO NA ULTRAZVUK I POSTEDITE SVOE KCERI OVOSVJETSKE PATNJE
Gadovi. Molim Boga da se ne radjaju zenska djeca a svijet neka bude sirok za vas borce.
Gu.z.im prdare jeftino...