Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
---- Nije izašao iz satan punoig smeća od raspada sovjetskog saveza LAko ćemo za to , njegov stan njegov jeli problem. Al kod nas u Sarajevu nisu tramvaje oprali od raspada sovjetskog saveza.
meni je čast kad dođem u Sarajevo da se vozim u istom tramvaju u kojem se vozio Car Franjo Ferdinand prvi.
@ASas Mislim da je starost tramvaja samo plus , kao ono insistira SDA na tradiciji. Samo da ne bude spaljivanja i električne stolica a i takvih je tramvasjkih slučajeva bilo :((
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Senada bona raspo se Sovjetski Savez :)
posaljite ga kod sebije u bolnicu da ga izljeci, zavela je babetina reda...ahaha
cekaj nje izlazio iz Stana od 1991, a redovno skuplja smece sa ulice . kako to ???
halali al si glup ko qurac..procitaj tekst ebo ga ti
Đe sad pošo
raspala se komunistička đubrad ko sssr.
Nije ni meni dedo izlazio od turskog vakta naovamo iz avlije.
"Ovaj čovjek živi sa suprugom, koja je psihički bolesnik koji sa ulice redovno kupi i donosi smeće u stan. " Znači ona je psihički bolesnik, a on kupi i donosi smeće u stan. Šta je onda on ako nije psihički bolestan?
Jebe klixa gramatika - fakat konfuzna rečenica. Zarez nedostaje između bolesnik i koji, jer bez zareza ispade da je supruga psihički bolesnik.
@MarlboroGold koji kupi smeće*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Suti, dobro je. Kod nas samo nemamo zdravstvenog osiguranja, plate ni bolovanja, drzavnih poslova koji nisu rezervisani za SDA i HDZ stoku, nemamo funkcionalne vozove, tramvaje, prevoz generalno, ceste, vodovod i kanalizaciju, policiju i sudstvo, od raspada Juge. Al' e, dobro je.
ovom klixu ocito ponekada ponestaje tema.............boli me moje veliko.....sto on nije izlazio iz stana
@lik55555555 ah sta cu..........moras li vazda biti mrgud ?
@lik55555555 pa imam pravo da visim.........sve sam odradila u zivotu.......sad mogu da visim gdje hocu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pad komunizma, raspad SSSR-A, YU najbolje nešto za svijet. Demokracija, sloboda i tržišni mehanizam!!!!
bacali mu hranu i piče kroz prozor