Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu mi na nerve ovi posteni pronalazaci
jao sto ste glupi dragi narode! pa novcici stari 1000 godina, a zadnje u posjedu ih imao biskup i sakrio ih u 19 vijeku. Glupaci!
Biskup koji je zivio u 19 vijeku je imo novcice koji su tad bili stari 800 godina i samim tim danas su ti novcici stari 1000 godina. Ako treba nacrtat cu ti pa faxom poslat :)
Pa vi ste stvarno retardirani! Ja razumijem da ste vi glupi,al me interesuje imate li vi mozak kao organ uopste???
\"..Ispostavilo se da je metalni novac *star hiljadu godina* i da vrijedi nekoliko miliona eura.\" \"Vjeruje se da su novčići pripadali lokalnom biskupu, koji ih je sakrio u *19. vijeku* kako bi izbjegao poreze. \"
brate nije 1000 godina ako je u 19 vijeku nego sto godina :S
biskup sakrio u 19 vijeku novac star hiljadu godina.. vas sarajevo-x
\"gledam te stranjske ljude,sve hoće sve znaju. onda se vratim vamo pa gledam ove naše ljude,i ono što znaju neće.\" znakovi pored puta Ivo Andrić
Ne brinite vi za čistačicu. Tu poštenu ženu će pošteno nagraditi. Njemačka je to. Nisu to ovi naši hahari koji bi joj dali stoju i potapšali po ramenu.
biće unaprijeđena u višu čistačicu
Kako sakriti, kome prodati, sta pricate bagro jedna pohlepna. Ona je obicna cistacica. Sve da je pokusala ukrasti i iznijeti iz biblioteke vjerovatno imaju kamere. Nije to neka se,ljac,ka podrumska biblioteka koja nema kamera i gdje nema nadzornika koji ne primjecuju sta radnici rade. Sta ako je i nesta dobro uradila. Sto je u Njemackoj vrlina stvar za divljenje je kod nasih pa,pa,na stvar za pljuvati. Ma vi bi ukrali ovaj novac sve da neznate sta cete sa njim.
pa otkud je ona znala da vrijede milione?? Nasla obicne novice neke stare..
Jestel sigurni da ona pola tih novčića što je našla nije sakrila i sebi odnijela... Niko ne zna kolko je bilo unutra.Ona je prikazala određenu količinu da ispadne poštena.Kao ona sve dala njima,de ba,nije valjda toliko glupa... :-P
Kako bi se ja i uketerio :D i nabro ga odatle sa punim dzepovima Novcica :P :)
cistacici ne treba bolja pozicija, dajte joj bar 1-2 miliona i bice zadovoljna
@al ste glupi pa sta onda ima na njih placati porez ako je stari novac.