Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedna zanimljivost: Gradjani BiH 20 godina zaredom glasaju za iste stranke, iako iz godine u godinu sve losije zive sa tim istim strankama na celu.
ali to smo znali...
Pa ocigledno nisu znali oni koji i dalje glasaju za njih, uvjereni da im biti bolje, tj. vecina.
Znaci u jagomiru sve doktori nauka.
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Ja sam ovo cetvrto, sama se sa sobom posvadjam k'o budala, i osamarila bi se ponekad da mi nije sebe zao :)))
Prosjecan balija je nastao ukrstanjem pizde od covjeka i qrca od ovce
Prosjecna osoba se uspije iznenaditi svaki put iznova izborom clanaka klixovaca...
Pa kako va nije stid banovati ljude zbog kritikovanja nepsimenosti??
Vas* :P
Majko mila kakva je ovo vijest i naslov! Da nije humora, ne bih nikad odšao ništa pročitati! Hoćemo Faruka Velea nazad!!!:D:D:D
... kad od sada ona gag navali sama sa sobom pricati ... ;)))
jesi kreativan, bravo, mozes biti ponosan na svoj uspjeh.
... emšuligun, niks ferštehen ;))))
" Prosječna žena tokom živote provede 76 dana tražeći nešto u svojoj torbi ". Živote ? Joj, jeste nepismeni majko moja, ko vam radi u redakciji.