Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znal pitu pravit
Masala, blago njenim roditeljima. Neka im je ziva i zdrava, da je usmjere na pravi put i da im bude na ponos!
Kad se sastave zajedno Ampak,Bosanceros i Zivko nemaju ovaj koeficijent intelegencije :) Ni kad pomnože sa dva.Hehehehehhe
U ime svih normalnih ljudi, zahvaljujem ti na normalnom i dobronamijernom komentarom na ovu temu. Ne shvatam ljude koji nešto psuju četverogodišnjem djetetu... Šta je loše u tome što je mala pametna???
Ja sam ozenio Fatu kad mi je obecala da nece ic na mjerenje pameti!
Zna li zidati?
Moja omiljena clanica Mense je Asia Carrera. en.wikipedia.org/wiki/Asia_Carrera
pa ona ce sa 15 doktorirati
tacno su ovde najjaci komentari... jbo fb hahahaah
Nabijem vas redom :D HAAHAHAHHA
Pa mora bit KVOCIJENT , kad kopiraju sa drugih portala hahahahahaa
Da li to znaci potvrdan odgovor?
@ cooper: :)
ti uvijek nesto pametujes
bosanceros: \"je ovo nista,kod nas mala fatima moze sa tri tespiha u isto vrijeme brojati kuglice hehehehe\" Koliko sami ti puta rekao da ne zaboravis da trosis tvoje medikamente...
\" Četverogodišnja djevojčica ima IQ kao Stephen Hawking\"....\"čiji su kvocijenti inteligencije za samo jedan bod veći. \" ??????????????????
ama ČOMBE je najnteligentniji covjek na svjetu j e b o ANŠTAJNA