Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahaaaahhhaaa
To je pomaganje ljudima u potrebi ili karitativno djelovanje.
karitativno - humanitarno - majmune jedan.
Oprostite mom neznanju ali ali sta je to karitativno? Trazio sam online ali nisam uspio naci...
95% tog novca je u dionicama... tako da on to nece dati... mozda ce dati od onoga sto ima u keshu, a to je mozda milijarda tako da ce dati jedno 500M, no 25 milijardi nece dati xD
Ma sta vele ovi?????????S toliko love bi se moglo nahraniti sva sirotinja i zaustaviti svaki rat,hocel to se desiti-hoce u mudima.Gdje ce otici ta lova i ako se desi,na neka nova istrazivanja naouruzanja,izvjesnima i odabranima itd.Ne uzdaj se sirotinjo,tebi nista doci nece,ako sta i podze bice ukradeno od onih sto dijele.Ehhhhhhhhhhhhhhhh,jebi ga,vazda lazu-citav svijet laze i obmaljuje.Zalosno je kad se neko ponada,jah bice,boce samo vi sacekajte-bice para ko kupusa.
Ako moze barem procenat mom sinu Pipu za lijecenje, ostalo mu je jos samo nekoliko dana zivota :(
ma zele savezu unaprijed place dostaviti,za njihov mukotrpni rad
valjda ce i ovi nashi nekad skontat da nije sve u grabljenju i otimanju
sve jevreji mamu im sprcim..0.01% ide za pomoc u borbi protiv HIV-a a ostalo za izrael i cioniste
respekt
Ovo čamilu doniraju da renovira svoju automehanicarsku radnju
nema komentara, ne treba ni marke dati stoki kakva je na svijetu.
aferim