Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam kako teče Una na sjeveru zemlje moje, dok tebi žubori Miljacka, još sanjam oči tvoje.
😔
❤🧚‍♀️🐉❤
mama mama upravu si bila citav zivot
Israfile puhni!
Ako radite, ulazete u sebe, znate sa parama i niste zaludjeni svakodnevnim svijetom, bicete bogati ili barem jako ugodno zivjeti. Ostalo je zabluda, pa i ovaj horoskop.
Ako želite privući bogatstvo, ljubav, ili druge želje, i riješiti se raznih problema, preporučujem mc2 metoda. Bazirana na emocijama i zakonu privlačenja. Tvrdi da postoji samo jedan znak koji vam govori da li ćete uspjeti nešto, a to je osjećaj. Sa dobrim osjećajem slijedi uspjeh. Više na klix forum - filozofija - mc2 metoda
Cuj Jarac pa bogat hahaha
jasam janjetina u horoskopou
Ko vjeruje u horoskop taj treba da se dobro zapita da li je dobar u glavi 🤣🤣