Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadan coek.
Izgleda da su dela doticnog svima "zanimljiva i slatka", a da se neki slican "gurman" malo "pocasti" na njihov racun, odmah bi bilo, "udri policijo" i "zatvorite monstruma", ukoliko bi organi uopste uspeli da ga se dokopaju zivog.
zavisi, ako je babin mali nek ga udaraju, ako je sirotinja nek ga puste
sakrijes se kod otrova Ziljbeara pa sebi pljesku okrenes...
Pa hoće li ga pustiti da brani protiv Barcelone? :P
A covjek se samo pocasti, nije imao drugi nacin, a vi tako. :-)
@Juraj.Janošik Ih, to ti je ono pojedes neku tackicu na sred tanjira i platis visok ceh. Jos kad pridodas par flasa skupog vina. Ma dobro je i prosao, mogao je biti racun puno veci. ;-)
@Juraj.Janošik Namazanko jedan kad ti ne placas nabijes racun, je li to tako fino? hahah ;-) Tunjevinu ne diraj, to je zesticena vrsta. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
oduvijek sam htio ovo da uradim, ne dirajte covjeka