Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inteligentnije od nasih politicara!
J.e.bl.a ma.t.e.r svoooojuuu
Slučajni prolazniče, gledaj i uči.....
shhfhg
E moj zvizgo, da si barem šutio, al\' jok, mora moron da pametuje. Izađi nekada napolje, vodomara imaš i kod nas, samo nađi kakvo jezero ili rijeku, a ovo na snimku je ČAPLJA \'bem te ćorava!!!
@sarajlija Grünreiher http://www.tierenzyklopaedie.de/tiere/grreiher.html ili Green Heron http://www.birdweb.org/birdweb/bird/green_heron http://www.birdweb.org/birdweb/bird/green_heron
ZELENA čaplja :)))
a je i ova riba glupa ko qrtz :) nije ni čudo što žene zovemo ribama :D
commi@ Lafe po svemu sudeci ova Caplja je bar dvije karige u evoluciji ispred tebe i tvojih....
@jah mislim, da ipak nisi u pravu. po svemu sudeci, ovdje se radi o zelenoj caplji (Butorides virescens). vodomar je puno manji, a i raspored sara mu je drugaciji.
Ovo nije čaplja, ovo je ptica koja je velicine goluba ( cak i manja) i zove se vodomar. Čaplje su dugonoge ptice, ima ih milion vrsta ali su po pravilu ogromne. Malo istrazivanja prije samog objavljivanja vec prepisane i u pravilu lose prevedene vijesti / clanka ne bi skodilo.
@gologuz ...i zaposlenih...
pametnija od b a l i j a
Bistro.
Spocetka je hebo instikt jer nije bila sigurna sta treba prije da hvata hljeb ili ribu. Kasnije se ustelila
Ovako evolucija radi.. nasumicna zivotinja dobije neku novu sposobnost.. ako joj daje neke nove mogucnosti koje joj mogu spasiti zivot(u ovom slucaju nahranit) ona prezivljava a druge sorry..
Inteligentnija od većine nezaposlenih Bosanaca.