Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka hvala.....nesto nisam za caja... radije bosanska sa baklavom
Ja CAJA i GOVANA !
Ma \"goldman\" ja smatram da priče o fekalijama nisu tema za zezanciju, već predmet ozbiljnih procjena. Vjerujem u predskazanje \"budućnost je u g.o.v.n.i.m.a\"
Mrav AE NEMOJ DA PAMETUJES MOLIM TE, VIDIŠ LI DA SE SVI DOBRO ZEZAMO NA OVU TEMU
Hej \"zdravlje no1\" tvoj izmet je kao prvo, isključivo ljudski (manje efikasan od ptičjeg), a kao drugo, ako je u previše čvrstom obliku, onda nije lako biorazgradiv, i treće, otkud znaš da u nutrini duše tvoje nema radioaktivnosti (čovjek nema niti jedno čulo kojim bi mogao pouzdano znati da li je radioaktivna hrana koju jede).
Koliko ja znam smatra se da uopšteno ptičji izmet predstavlja najkvalitetniju vrstu prirodnog đubriva. Ali tradicionalno selo imalo je mješavinu ptičjeg (najčešće kokošjeg, ćurećeg i pačjeg) i izmeta krupnijih božjih stvorenja (uključujući i ljude).... doduše, ovaj kinez ipak izgleda korisno jer na neki način pokušava obezbjediti preživljavanje pandi.... najzdravije biljke (ako nisu genetski modifikovane) dobijaju se od tradicionalnih fekalija (klasičnih, a ne političkih).
poserem ti se na taj caj :*
e podjubrim ti se u usta
Prodajem povoljno svoja g.o.v.n.a tel 092-849-333 javite se brzo dok nisam pustio vodu, ako pozovete odmah za cijenu jednoga dobivate jedno tvrdo okruglo govance gratis. P/S Zdravo se hranim jedem samo domace ne poljevano, ne posipano! STA MOJIM IZMETOM ZADJUBRITE TAJ PLOD SVE B.O.L.E.S.T.I LIJECI!
kad nasi politicari budu skupljali svoj izmet .....da probaju da uzgajaju caj da nas ivade iz krize.......
je onda caj od bocnjackog izmeta :D
To ce biti konkurencija za CANG SLANG, sad mister Džirlo mora napraviti caj od žirafinog izmeta
e cuj caj od PANDINI govana hahahaha http://balkanske-top-pjevacice.blogspot.com
sluzbo nabavke u zgradi vlade, da ste mi odmah nabavili dve kile ovoga caja. zamolite bracu kineze da stave malo vise izmeta.
ma ja, radije kafa koja je đubrena sa laminim izmetom :D
ALI ZA PRIRODNO JESAM