Nisu joj dali da usvoji dijete
0
Bugarkinja u 62. godini rodila blizance
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupo je imat djecu u 62 pogotovo za majku. zelje su zelje da al priroda i starost cine svoje i neprirodno je da postanes majka u 62. nek je Bog na pomoci toj djeci
za komentar iznad: kada ona umre hoces li joj to ti hraniti i odgajati djecu,sto to prije ne rodi kad je vec mogla ,ako vec nemas sta pametnij reci bolje bi tebi bilo da zacepis labrnju!!!!
Neka niko nikog ne osudjuje. Vidis da su joj osporavali da djecu usvoji, dusica neka joj je sa srecom podizati dvije bebice. Niko ne zna kakva je situacija dok se sam ne nadje u njoj, zato zacepite.
pa ti nisi normalna zenska glavo,sta si cekala do sada?