Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muskarci su cudna sorta, uglavnom su razmisljanja da zena treba da sjedi kuci, odgaja djecu i sl. ni slucajno da radi, a kad se desi ovako nesto odmah je prica da se uhljebila, da je on rintao dok je ona sjedila kuci i odgajala djecu i odjednom je djecu lako odgojiti...zena je dobila sta je sljeduje po zakonu ne znam sta se sad svi nesto cude.
Jel dobila PO ZAKONU tupaco? Za to se hvatas. Prije 50 godina muz te mogo mlatit ko vola i to je bilo PO ZAKONU tupaco. Samo sto je nesto po zakonu ne znaci da je pravedno. Ovdje covjek jest jedini radio i sve zaradio. Nije bilo jednako ko sto kaze PO ZAKONU. 583 miliona za odgajanje djece??? Toliko to vrijedi? Mislis da nije imala sluskinje? To je njen "jednak" doprinos? Sto nije radila i ona, mislis muz je prisiljavo na soping?...
...Realno, a ne PO ZAKONU tupaco ona je trebala dobit (pod uslovom da se stvarno jadnica zrtvovala zbog djece pa nije radila) onoliko kolko bi imala u skladu sa svojim fakultetom koji je imala. To bi bilo pravedno a ne 583 MILIONA!!! haha sto zensko moze bit glupo... ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...i udaja i razvod su odavno postali biznis. nego, što jemlađahna studentica, blago majki. lomonosovka?
Svi bi redom voljeli da im zene ne trce za karijerom, vec da se posvete odgoju djece i odrzavanju kucanstva, sto izmedju ostalog ocito ne smatraju poslom. Moje dame ovo su vam odlicni primjeri zasto zena nikad sebi ne bi trebala dopustiti da ovisi o muskarcu i odustati od vlastite karijere.
Pod primjere mislim na klix komentare.
@StaGledasUociTeJbem2 nije sreco, ako se ja odreknem svojih ambicija, da bi ti svoje ispunio, sve manje od pola je premalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ova je dobro unovcila svoju mindzoharu. Kao i Sanela Dzenkins.
Ne znam sta je tu cudno, zakon podrzava i kaze da se steceno tokom braka dijeli na pola, bez obzira da li je zena zaradila ili muz. To sto je ostajala kuci da cuva djecu je jednak doprinos, i ako se covjek nije previse bunio znaci da je i on toga svjestan-sta onda imaju Klixovci da osporavaju? Trebas citav zivot nekom djecu cuvat i odgajat 24/7 da bi te onda ostavio bez marke preko noci. Srecom postoji zakon.
@patos Vidi se da u svom zivotu nikad nisi cuvao dijete. Nemas pojma sta pricas.
tako mu grah pao haj bice nafte i plina a i zeeenaaa jos da moze mladost vratiti gdje bi mu kraj bijo
bijoooooooo
Dobro je prošao jer po zakonu 50% pripada supruzi !
50% sto je mozda jednom sedmicno rasirivala noge.. nije ni cudo sto je prostitucija ilegalna :)) kvari monopol :D
Ko mu je kriv kad nije potpisao predbracni ugovor
PRIKAŽI ODGOVORE (3)