Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izabraće onu sa najvećim sisama
To je i najbolje, ko je poslusao Hasu nije se zajebao.
Ljudino ti sto si nabrojao ne postoji (slobodno) vec je udata i uspijesna zena , ti imas dvije opcije da ostanes momak ili da nadjes neku na istagramu i da ispunjava makar jedan uslov a to je krstarenje to ovo onoo , mrcina od 41 godinu ima 20 uslova , evo ja ti garantujem da ces ostat momak
Pristajem trpaj ume kao u zivotinju samo me vadi odavde.
Jarane, osta to suha K...a
Naglasavajuci da je multimilioner samo ce privuci sponzoruse. Bolje da je to krio. Sam od sebe nije intrigantan, ni posebne ljepote ni pameti. Neka mu je sa srecom:)
Ovom milioneru je najbolje da drka do kraja zivota!
Trazi belaja
Moj hipnoterapeut mi je rekao ..... hahahahahahahaaaaaaaaaaaa...... smješo mi ovo hipno.... ko da se šprda......
Ostačeš ti neženja....
kad je izbor da pratimo.. glasamo.. kladimo se...
Dzaba biras svaka ce te daraciti i finansiski i emotivno. Nadji ti KAKEE guzare navaljaj djece masi usima i otresaj glavom
Imaju i muškarci kriterije. Ne samo žene :D
Hana Hadziavdagic - Tabakovic freelancer
Trebo je napisat i da neće sponzorušu.
Druže probaj na drugoj planeti
Buraz,najbolje ti je onda uzeti lutku na napuhavanje! Ovako ces se samo nasekirat' zbog svojih uslova… 😂😂😂
Bahato bogato smeće od insana,zapitaj se druže dali bi uopšte imao ženu/djevojku sa takvim razmišljanjem da nisi bogat.A možda ti je ovo paravan da se prešaltaš u pakash meraklije,ako već nisi u tim vodama.