Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tako dok ih božić ne rastavi ...
majko mila pesina
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
@katolik, takvi kao ti ne zasluzuju da zive u Bosni, sa BOSANCIMA, jer sirite mrznju i lazi koje prosipate medju ljude.!!! Kao prvo Bosna se ne zove Hrvatska, niti bilo kojim drugim imenom, a Bosnjaci i Bosanci su postojali jos od postojanja Bogumila na Bosansko-Hercegovackim prostorima i jos dalje u historiji od toga... Prouci malo historiju ako zaista zelis nesto nauciti o historiji naroda Bosne i Hercegovine :) Tvoj je problem sto si seljak naiconalisticki i rasisticki, pa te mamica tvoja nije ucila suzivotu sa drugim i drugacijim. Kompleksasu, Tvoj je problem sto u ovom obicnom clanku vidis problem Bosnjaka ili mozda uopste Bosanaca, kada oni daju komentar. Valjda zivimo u demokratskom svijetu gdje svako ima pravo na misljenje bez toga da bude sikaniran, budalo jedna!Jos nesto, problem katolickog naroda,(cast izuzecima) jeste sto su oduvijek zeljeli da uguse Bosanski mentalitet, bosanski jezik pa time i Bosanski narod,zeleci time da ospore postojanje istog.DOSTA VISE!!!!
nesto ser.*te o klixu a ni sami ne znate pisati NE BI SE PISE ODVOJENO JEB**M VAS NEPISMENE CIJELA nacija nepismena kako mozemo i ocekivati nesto od politicara koja sramota
bas su simpa :)
Bosnjaku, ona svinja sa slike je cistija od tebe i tvog izmisljenog naroda.
ova ima ozbiljnu bolest koju ni japanski doktori nebi mogli izlijeciti
Podero bih je ko svinja masnu krpu!
Mozes zamislit kako to smrdi kad svinja pisa ,sere po kuci, bljak, koja gadura...
@Katolik ... Bravo majstore, koliko samo ima stvari koje su nam zajedničke i koje nas trebaju zbližavati, a neko se ipak dobro trudi da forsira samo razlike i tako stvara mržnju među nama. Mir tebi ;)
naka Maria Cooper
\"A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.\" (Biblija, Levitski zakonik, 11:7-8)
bolest. kada je ljubimac pojede, javite nam.
@đakuzi ...balabac, šetnja...
@commi...znas li ti zasto se krme valja u blatu ,pa da zastiti svoj entitet.
A u kojoj partiji (stranci) je svinja ???