Rijedak poremećaj prehrane
0
Britanka 31 godinu jede samo pizzu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosle sedmice je bio clanak o djevojci koja jede samo mc donalds.....pa sad se takmice ! Imam novu prijavu za ovo takmicenje ja vec 25 godina jedem samo cevape sa lepinjom i lukom!
I ja sam jednom jeo pizzu. Našao je u kontejneru.
je.b.em joj, sad mi se jede pizza :(((
Ja nemam para ni za kifle, a ova cijeli zivot jede pizzu...xD
Hitno! Obavezno uradi colonskopi.
i ja pitu, pa šta
PIZZU? ama, duša mamina, vidi kako je ono pametno, zna i kako se to piše na talijanskom. pa fino, za.b.oli me pizza za vaše n.ovi.n.arči.će. i moj muž svakog dana pred spavanje poliže pizzu, ili uradi od nje šta već treba da se uradi, pa i ja spavam zadovolj(e)na
nek jee havaji pizzu, ona ima ananas.
Nije jedina, ja sam odmah iza nje, ja imam 17 godina, a pizzu jedem 14 g :P
Što je nisu pitali kako k.e.n.j.a školjke s.e.r.e
sta vam je ljudi cura izgleda zanosno zdravo. i naravno, ima neko medicinsko opravdanje za sve sto radi. imam i ja.
a neki dan bila britanka koja cijeli zivot jede samo piletinu.. cudni su ti britanci
Ja jedem isključivo jagnjetinu već 40 godina i evo me pucam od snage i zdravlja.Nikad nisam bio bolestan i mogu volu rep iščupat u sekundi.
ej!!! djeca u pojedinim zemljama afrike, citav zivot, ako dozive 3 deceniju jedu samo hmmmm koru s drveca i hljeb, slabo piju vodu.... ameri su bolesna nacija
Sta ce je ubiti, tijesto, sir i paradajz? Nema sanse. A sve vitamine i minerale danas uzmes u jednoj tabletici sa casom vode.
Kako joj ne dosadi vise...
jede pizzu i p.u.s.i. ki.tu